Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.


























Tárgyak és érzelmek

2009.01.15. 12:51

 

Felvezetés: Könnyed, meghitt, romantikus sztori, ill. életkép, egy boldog kapcsolatban élő átlagon felüli párról.

 

 

 

Gyönyörű éjszakánk van ma. Túl szép ahoz, hogy igaz legyen. Útálom magamat ezért de el kell mondanom, hogy szeretlek, és eddig egyetlen nő iránt sem éreztem ilyesmit mint irántad.

 

 

Az asztal terítve volt mindenféle földi jóval, középen két gyertya égett és az olvadt viasz olyan egyenletesen folyt le a fehér tányérra amire oda volt erősítve a gyertya, hogy az Jerry-t mély érzelmekkel töltötte el partnere iránt.

- Te vagy a legcsodálatosabb dolog az életemben. Mondta Jerry miközben kortyolt egyet a poharában lévő vörösborból.

Az asztal másik felén ülő nő mereven és csodálattal bámulta Jerry-t aki közben a vacsoráját fogyasztotta. A nő kezei az asztalon helyezkedtek el és a hátát mereven, és egyenesen a szék támlájára támasztotta. Kezei a pecsenye felé kezdtek csúszni, és az egyik pillanatról a másikra má ott is voltak a pecsenye közvetlen közelében. Jerry ekkor finoman rácsapott kanalával a nő kezére és így szólt: Kérd és én a tányérodra rakom. Így követeli az illem! A nő semmit se szólt Jerryhez csak tovább bámult rá mereven.

- Befejeztem! szólt Jerry és a szalvétájával óvatosan megtörölte a száját, felállt az asztaltól, és odament a Nőhöz.

- Drága Lara te még mindig olyan halgatag vagy mint régen. Mi a baj?

A nő nem felelt csak bámult előre. Jerry odahajolt Larához és egy érzelmes csókot nyomott az ajkaira.

- Ezt mindig is szeretted. Mondta Jerry és felsegítette az asztaltól a finom hölgyeményt. Befáradtak a nappaliba és leülltek a kanapéra. Jerry kényelmesen elnyúlt a kanapé jobb szélén és suttogni kezdett Larához, és közben lara puha arcát símogatta.

- Sokkal puhább vagy mint régen. Jerrynek mocskos gondolatok jutottak eszébe Larával kapcsolatban, olyanok amilyenek egy évvel ezelőtt, amikor megismerte őt. Mocskos és perverz gondolatok futottak át az agyán és mire vége lett volna már, Jerry keze Lara szoknyájában volt.

Lara nemvolt egy konzervatíív nő, szólni sem nagyon szólt, csak hagyta magát és mozdulatlanul feküdt Jerry mellett. Jerry hirtelen letolta öltönynadrágját, és Lara fölé emelkedett. Mindig együtt leszünk. Jerry ebben a pillanatban behatolt a nőbe és erotikusan szájon csókolta. Lara nem viszonozta Jerry csókját, csak feküdt tovább és mereven nézte a plafont. Jerry hirtelen felhúzta nadrágját és leszállt Laráról.

- TE ÁLSZENT RIBANC! Ordította el magát Jerry és öklével hatalmasat ütött Lara arcába. Lara nem reagált semmit ahogy ezt eddig is tette.

- Anyád is ugyanakkora lotyó volt mint te! Hatalmasat csalódtam benned te kurva! - Tombolt Jerry és közben a földre rogyva ütötte a saját halántékát. Felnézett Lara hideg testére és elgondolkodott azon milyen szépek voltak az együtt töltött idők. Egy évet voltak együtt, egy csodálatos évet töltöttek egymás karjaiban és oly sok emléket éltek meg. Három hónapja romlott meg a kapcsolatuk mikor is egy családi vacsora során ugy összekapott a két pár, hogy hazafelé menet, Jerry még a kocsiban egy törött üvegcseréppel átvágta Lara nyakát ezzel örökre véget vetett a vitának. nyakát aztán otthon összevarta és eltemette a hátsó kertben.

- Tudod...mikor hallottam kiáltásod a föld alól azon a teliholdas éjszakán, elfogott az érzelmek kavalkádja és úgy gondoltam épp elég nagy bűntetés volt számodra, hogy a föld alatt voltál két hétig. - Suttogta Jerry a kanapén fekvő Larának, miközben a veríték úgy folyt le tarkójáról és olyan mennyiségben mintha kancsóval locsolták volna Jerry fejét.

- Rosz kislány voltál ezért vissza kell feküdnöd pihenni. - Símogatta Lara hideg testét.

- Nyugalom nem sok időre, csupán egy-két hét. Én itt leszek a közeledben és vigyázok, hogy a szomszédok ne zavarjanak téged. - Jerry megfogta Lara kezeit és húzni kezdte élettelen testét végig a lakáson. Hirtelen megállt, és hirtelen elengedte Lara hűvös kezeit.

- Úr isten Lara! Te hideg vagy mint a jég! - Kiáltott fel Jerry meglepődött hangon és közben értetlenül nézett a halott mozdulatlan testre.

- Fel kell, hogy melegítselek minél hamarabb! - Megfogta ismét a nő kezeit és kihúzta a hátsó kertben lévő koporsó méretű gödörbe.

Jerry elviharzott és pár perc mulva visszatért egy vödör forró víz tásraságában.

- Most vegyél egy nagy levegőt, és tartsd bent! - Ezzel a kijelentéssel Jerry ráöntötte Larára a vödör vizet és nézte ahogy az sárrá változik, és fokozatosan betölti Lara élettelen nyelőcsövét és orrlukait.

- Most egy darabig itt kell maradnod. A szüleid nem tudhatják meg, hogy itt vagy nálam. Ne félj majd vigyázok rád, mint a két szememre.

Jerry elővett egy selyem zsebkendőt és megtörölte könnyes szemeit. Amint végzett szeme törölgetésével, ásót ragadott, és fokozatosan pakolta a földet az élettelen testre.

- Egy életen át tartó szerelem ez. - Mondta Jerry és beledöfte az ásót a lepuhított földbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://christ-mesel.blog.hu/api/trackback/id/tr50879470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evy 2009.02.18. 12:00:40

szia!Hozetól vándoroltam ide és nekem is ez a kedvencem YUUUPPPPIIII!!!!!!!!

Midian Sanctimonia · http://midian669.freeblog.hu/ 2009.03.22. 22:46:25

Jesszus, ez durva, csak hogy nem oszlott el a csaj teste ennyi idő alatt?

84Kyara 2009.03.22. 23:22:19

Komolyan mondom hirtelen mikor a végére értem egy pár percig csak meredtem előre...!Nagyon komoly,de elgondolkodtató is!Egyszer majd gyűjtsd össze ezeket,és kiadhatnád:)

neo.Crysis 2010.06.08. 08:13:53

NA kérem, így kell ezt!

:D

Van egy hasonló rémversem..:D Bár nálam kádban oszlott a csaj..:D

Az egészben az a fura, hogy Lara-ról azt hittem az elején hogy egy guminő :D
A sztorit azzal lehetett volna durvítani, hogy a férfi érzelmekkel látja el Larát..nem mint egy eszköz,
ahogy én is gondoltam-mint guminő- hanem mint ugye az élete szerelme...hogy a férfi úgy nézzen rá,
lássuk a szemén át a NŐt. Ahogyan ő látja, nem frigidként (lol persze hulla..) na mindegy érted úgyis :)
Nem kapsz pecsenyét Lara..:D

Nagyon frappáns! :)
Élvezet volt olvasni! Mint egy kis darab bon-bon, egy falat csemege! :D
Köszönöm :)

(Y)
süti beállítások módosítása