Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.


























Kontroll (Álomfogó 2.)

2009.01.14. 18:46

Megfertőzött. Megfertőzött egy furcsa betegséggel, amit bálványozásnak hívnak. Lehet ez inkább önmagam döntése volt és nem az "Álomfogóé" akit követni próbálok. Teljesen felnézek rá és hatalmas csodálattal figyelem műveit amiket az "Álomnak" és az "Álmodóknak" készít, és mutat be annak érdekében, hogy tudják ő az ki ellen tiltakoznak és félnek oly sokan. Feketébe öltözünk mert ő is így tesz, arcunk elé álarcot teszünk mert ő is így tesz. Mi vagyunk kik mellette állunk és figyeljük minden tettét és lépését. Talán kontrollálja agyunk, hogy így követjük őt és próbáljuk tenni azt amit ő tesz. Nem tekintjük istenünknek, csupán útmutatónak. Önmagunk istenei vagyunk mi, csak hallgatjuk amit ő monnd és próbáljuk megérteni bonyolult észjárását az "álmokkal", "Álommal", és az "Álmodókkal" kapcsolatban. Hangja olykor szomorú és szigorú egyszerre, olykor pedig halk és megfontolt.

"álnok férgeknek nevezik azokat, kik saját barátjukra, vagy barátjuk szavára nem tekintenek és önszántukból "felébrednek" s aztán az útálat tárgyai lesznek mert ezt tették magukkal... Szomorú."

Aki hazudik másnak, az általában önmagának is, és akkor összetörik az "Álom" egy kicsiny része. Ha így fojtatjátok megsemmisül az "Álmotok"...Sajnálatos."

"Kit követtek ti? Azt akit még soha nem is láttatok?Én itt vagyok tapintsatok meg! Segített már nektek? Játszadozik veletek az, kit ti képzeltetek el magatoknak...Képzelet"

"Sajtálat...Egy romlott "Álomban" romlott "Álmodók" vannak és az egyetlen kiút nekik az ébredés mit önszántukból tesznek és fogadnak is el. Csodáljátok hát arany színben pompázó csonkjaimat melyek egykoron szárnyak voltak. Angyal lennék tán? NEM! Csupán egy a sok közül, ki próbál valami mást tenni."

Azonosulunk vele mert tudjuk ő az aki elfogad minket. Szembesülünk az "Álmodókkal" akik olykor szkafanderbe bújva lepleznék magukat az "Álomtól" és mindentől ami körülötte van, vagy hozzá tartozik. Mikor megérkeztünk ők fehér ruhákban jártak. Nemtudjuk, hogy lehettek ilyenek vagy, hogy válhattak ilyenné. Nem keressük az okait mert félünk, hogy valami olyasmit találunk ami nem tetszene.
Kanalunkon férgek másznak, kiéheztünk de kitartunk amíg van bennünk élet az "Álomban". Útálat tárgyai vagyunk "Álomfogóval" együtt az "Álmodók szemszögéből."Álomfogó"... Mikor először megláttuk még nem hittük, hogy ilyenek leszünk mint most. Valódi nevét nem tudjuk csupán úgy nevezzük őt ahogyan ő saját magát. Elkönyveltük magunkat követőknek és így éljük mindennapjainkat. Mielőtt megismertük volna "Álomfogót" nem volt semmink. Üres volt az életünk és hatalmas szegénységben éltük az "Álomban". Az előtt Földnek, vagy világnak hívtuk az "Álmot". De amint eljött értünk, elmondott pár dolgot amit próbáltunk felfogni de így is nehezen mennt. két napba telt mire "Álomfogó" elvitt minket a mostani lakhelyünkre az "Álmodók" közé. Már lassacskán két éve, hogy itt élünk az "Álmodók" között...Félelem.

Kezdetben féltünk tőlük, de mostanra megértettük miért is. Nem nekünk kell félni tőlük hanem nekik kellene tőlünk. És félnek is. Félnek és ez okból meg is vetnek minket...Csalódás.

Az "Álmodók" néha napján emlegetnek egy bizonyos "Arc Gabrielt" kiről mi a követők még sosem hallottunk. Kapcsolatba hozzák "Álomfogóval". Mi már nem egyszer kérdeztük tőle, hogy valyon ki lehet ez az emlegetett személy, de ő minden alkalommal halgatott róla...Bizonytalanság.

A bejegyzés trackback címe:

https://christ-mesel.blog.hu/api/trackback/id/tr99877939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Hoze- · http://www.hoze.blog.hu/ 2009.01.14. 18:50:10

Mint első hozzászóló:)

JESSZ

neo.Crysis 2010.06.08. 08:09:56

Nos nálam az a gáz, hogy már az előző álomfogónál is K.O elvesztettem a fonalat :D
Kicsit Lovecraft-os...mondjuk nem szeretem az ő írásait..:D:D
süti beállítások módosítása